Nebbiolo druerne til denne vin stammer fra den superbe Cru, Bric Turot, i Barbaresco DOCG zonen. Druerne høstes pr. håndkraft, håndsorteres, afstilkes
og knuses, hvorefter mosten gæres. Den malolaktiske gæring er ovre inden udgangen af vinteren, og herefter lagrer vinen i 12 måneder på fade, der er
imellem 50 og 100 hl. Fadene er fremstillet af eg fra Slavonien og fra Frankrig. En del af vinen lagrer på barriques, der har været anvendt én gang tidligere. Når
vinen er tappet på flaske, lagrer den i yderligere 12 måneder på flaske, før den sendes på markedet. Vinen er intens granatrød med mørke rubinrøde reflekser. Vinen dufter intenst og indbydende. Der er fine noter af lakrids, skovbær, violer, kanel og kryddernelliker i den komplekse duft. Smagen er magtfuld og med superb balance. Den er
elegant, intens og har lang eftersmag af modne bær. Server vinen til kødretter og modne oste.