En unik og velsmagende dessertvin med et godt syreniveau, der sikrer den helt rette smagsbalance mellem det æblesøde og det forfriskende – den nydes bedst velafkølet. SLOT’s Dessertvinen bør nydes vel afkølet, og egner sig fortrinligt til oste, desserter eller en lille let aperitif– en Ny Klassikker er født!
Den er produceret på et nøje udvalg af vores mest aromatiske æblesorter. Æblerne plukkets ved optimal modenhed og æblemassen macererer i 24 timer inden presning for at udtrække så mange smagsolier og farve ud som muligt, det sikrer en smagsmæssig længde, intensitet og kompleksitet. Efter mostning kryo-separeres denne til en æblesirup, der efterfølgende fermenteres.
Frydenlund slot blev bygget i 1722 og har altid haft plantage - derfor kalder de selv frugten historisk.
Slottet har gennemlevet mange dramatiske og eventyrlige historier fra 1700 og 1800-tallet og været både i kongehusets eje og på utallige private hænder.
Slottet blev restaureret og overdraget af Kong Frederik V til kronprins Christian (VII) i 1760. Slottet var en bryllupsgave til Caroline mathilde i 1766. På Struensees tid blev der anlagt en vej fra Frydenlund til Hirschholm Slot (også kaldet Hørsholm Slot). Vejen blev brugt af Caroline Mathilde. Den bliver i dag kald Caroline Mathildestien. Vejen blev nedlagt i 1772 efter Struensees fald.