Siciliens signatur hedvin, Marsala. Fremstillet på druen grillo, forstærket med druebrændevin og efterfølgende lagret 30 måneder på store træfade. Den ideele ledsager til (og i) tiramisu.
Vecchio Florio Dolce, er som navnet antyder en sød Marsala. Vinen lagres på gamle store fade i 30 måneder. Det giver en fantastisk ravgylden farve med nærmest guld-lignende kanter. I næsen får man en klar fornemmelse af, at denne vin er lagret. Ud over de klassiske noter af nødder, tørret frugt og sveske, så kommer der en liflig duft af vanilje. Det er en typisk duftnote der kommer efter lang lagring på egetræ. Der er ca. 40g. restsukker i vinen, så den virker ikke oversød, men har afgjort en sødmefuld smag. Balancen er i top mellem den sarte syre og sødmen og der er en vin der kan nydes til forskellige lejligheder. Gerne som meditationsvin, til modne oste/blå oste og naturligvis til desserter af forskellig slags