Den endelige smag og kvalitet af Sparkling Tea afgøres allerede i udvalget af teerne. Derfor bruger vi nogle af de bedste økologiske te-sorter fra de bedste producenter og plantager rundt omkring i verden og håndbrygger dem selv. Smagen af hver te er i høj grad påvirket af terroir, såsom hvordan, hvor og hvornår teen dyrkes, samt den følgende oxidationsproces. Når disse faktorer er anerkendt, er det muligt at skabe en smuk kompleks og interessant smag, hvor hver enkelt te spiller en betydelig rolle i den endelige oplevelse. Følgende illustrerer, hvordan en enkelt te kan have en definerende indflydelse på smagen af Sparkling Tea:
Hvid te tilføjer en blød og rund fornemmelse på mellem-paletten. Vi bruger hovedsageligt den eksklusive hvide Silver Needle-te.
Grøn te tilføjer dybde- og umami-noter. Smagen på grøn te varierer meget afhængigt af, hvor den er vokset. Bruges derfor flere forskellige varianter, afhængigt af den ønskede smag.
Sort te skaber en lang og let bitter finish på grund af det høje niveau af tanniner. Bruges hovedsageligt First Flush Darjeeling, som er en af de fineste sorte teer, og ofte omtalt som ”champagnen inden for sort te".