Bramito Chardonnay forfører med en rig bouquet med masser af moden frugt, især æbler og gule stenfrugter. På ganen har vinen appetitlige mineralske noter, stor fylde og udsøgt elegance. Perfekt til retter med lyst kød eller fisk og skaldyr, gerne i en sauce med friske urter.
Appetitlig Chardonnay, der kombinerer sine rige, diskret spicy frugt med friskhed og elegance sat i relief af et strejf af ny eg. 1985 indviede Antinori et nyt avantgarde vineri til selve fremstillingen. Her er al fokus på at sikre den aromatisk friskhed i vinene, som er af fundamental betydning for Castello della Salas vine. Tyve år senere, i 2005, udbyggede Antinori igen kældrene, med fuldt fokus på de hvidvins produktionen. De nye kældre blev bygget delvist under jorden, så de falder fuldstændig ind i det smukke Umbriske landskab.
Castello della Salas vinmarker blev oprindeligt tilplantet med en række traditionelle druesorter, hovedsagelig Procanico og Grechetto, som fortsat skal dyrkes på ejendommen. Procanico er en Trebbiano klon fra Umbrien, som har været dyrket omkring Orvieto siden tidernes morgen. Procanico afviger primært fra Toscanas Trebbiano ved at den er mindre vigorøs, giver lavere hektarudbytter, ligesom også drueklaserne er mere kompakte, og med et mere gul-pink skind, snarere end grønligt. Grechetto er en anden fremragende umbrisk druesort med et tykt skind, en dyb gul farve, og et brillant syre indhold. Grechetto yder generøse vine, med en urteagtige duft med noter af nyslået hø, en smag med en god struktur med elegance og et godt potentiale til lagring.