Vinen som er blevet til i samarbejde med Hans Vinding-Diers, er meget fyldig og særdeles velafbalanceret. Den har aromaer af modne blommer, jordbær, lavendler og vanille. Noter af kirsebær og krydderier er i perfekt balance med chokolade og tørret frugter. Vinen besidder en blød og rund tannin, samt en meget lækker og vedvarende smag.
I midten af 90’erne besluttede Ward Lay, en nordamerikaner at investere i Argentina, et land og dets folk, som han beundrede meget. Lay stammede fra en familie, der havde stor viden om forbrugermarkedet, da hans far var grundlæggeren af Frito-Lay og præsident for PepsiCo. Med adgang til pengeressourcer og erfaringer med succes, vågnede Ward i vinens verden. Og dermed blev Andeluna grundlagt i 2003 sammen med Reina Rutini-familien, samt Michel Rolland, som konsulterende øenolog på sidelinien. Da Ward gik bort i oktober 2011, besluttede hans arvinger, at overføre deres aktiver til mennesker, der var dedikeret til Wards idealer og principper. Barale-familien kendt fra energisektoren i Brasilien og vinsektoren i Argentina, blev de nye ejere.
I dag er det stadig Andeluna’s oprindelige team af dedikerede og professionelle medarbejdere der viderefører Wards vision og passion for vinproduktion. Andeluna ejer i dag vinmarker beliggende i Gualtallary, 10 km fra byen Tupungato i Uco Valley i provinsen Mendoza for foden af de betagende Andesbjerge, samt tæt på Villa Atuel i den sydlige del af samme provins. Vinmarkerne er beliggende fra 1100 til 1300 meter over havets overflade, hvilket gør Andeluna til én af de højst beliggende vingårde i Argentina. Det kan i øvrigt nævnes, at Hans Vinding-Diers siden maj 2015 har været konsulterende ønolog hos Andeluna Cellars.